Bra transport av ströprodukter och mycket mer

Har du ströprodukter, eller andra saker du vill transportera? När det gäller transport av ströprodukter, så kan du vända dig till JB Transport AB då de erbjuder transport av ströprodukter. De har även:

  • Flistransport
  • Virkestransporter
  • Trätransporter

Detta företag har möjlighet till att transportera olika produkter och de är en bra långsiktig partner. De håller till i Vrigstad, så du som har företag runt om i Småland kan anlita dem för dina olika transporter. Det spelar ingen roll om det är olika typer av strö, eller om det är så att du har flis, virke eller trä av olika slag.

Transportera produkter så som strö, virke, flis

Hos JB Transport AB kan du få hjälp med att transportera ströprodukter, men de kan även assistera dig som vill transportera flis, virke, valstråd, wellpapp och så vidare. Hos företaget finns det idag åtta olika bilar att transportera olika saker med.

JB-Transport AB grundades av Martin Brogård som driver den tillsammans med sin fru. Det som de jobbar allra mest med, det är just att transportera flis. Men de har hela tiden sett till att utöka sitt verksamhetsområde, samt expanderat företaget. Det så att de kan erbjuda transporter även av andra produkter.

Detta företag har många års erfarenhet av branschen så det innebär att de besitter de kunskaper som krävs så att det blir en god kvalitet.  Detta företag strävar efter att värna om miljön och gör det mesta de kan för att minimera miljöpåverkan. Alla lastbilar är anpassade för att klara av alla klimat och väglag. De är ett bra företag att inleda ett långsiktigt samarbete med, särskilt om du ofta behöver transporter.